S'Alou
Criança Negre
Criança Negre 2020
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 70 % |
Syrah | 20 % |
Carinyena Negra | 10 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 27 d' abril de 2021, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 12 mesos.
EMBOTELLAT
22 d' abril de 2022
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1625 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 70 % |
Syrah | 20 % |
Carinyena Negra | 10 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 27 d' abril de 2021, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 12 mesos.
EMBOTELLAT
22 d' abril de 2022
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1625 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42
Criança Negre 2019
NOTA DE TAST
Visualment és un vi amb força capa d'un color roig granat.
Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica.
A la boca té una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, ametlla i cafè. Equilibrat i rotund, sedós, ofereix una persistència considerablement llarga.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 62 % |
Syrah | 38 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 18 octubre de 2020, moment en què s'ompliren les 13 bótes noves de roure d' europeu de 225 l i 2 bótes noves de roure europeu de 600 l. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 20 mesos.
EMBOTELLAT
14 de Juliol de 2022
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d'1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm. Tap de suro procedent de les nostres suredes.
PRODUCCIÓ
5300 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat
Requesens, 7 | 17708 Cantallops (GIRONA)
T 619 74 14 42
NOTA DE TAST
Visualment és un vi amb força capa d'un color roig granat.
Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica.
A la boca té una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, ametlla i cafè. Equilibrat i rotund, sedós, ofereix una persistència considerablement llarga.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 62 % |
Syrah | 38 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 18 octubre de 2020, moment en què s'ompliren les 13 bótes noves de roure d' europeu de 225 l i 2 bótes noves de roure europeu de 600 l. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 20 mesos.
EMBOTELLAT
14 de Juliol de 2022
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d'1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm. Tap de suro procedent de les nostres suredes.
PRODUCCIÓ
5300 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat
Requesens, 7 | 17708 Cantallops (GIRONA)
T 619 74 14 42
Criança Negre 2018
NOTA DE TAST
Visualment és un vi amb força capa d'un color roig granat.
Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica.
A la boca tú una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, ametlla i cafè. Equilibrat i rotund, sedós, ofereix una persistència considerablement llarga.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 66 % |
Syrah | 34 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 18 octubre de 2019, moment en què s'ompliren les 12 bótes noves de roure d' europeu de 225 l i 2 bótes noves de roure europeu de 600 l. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 10 mesos.
EMBOTELLAT
12 d' agost de 2020
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d'1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm. Tap de suro procedent de les nostres suredes.
PRODUCCIÓ
5460 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat
Requesens, 7 | 17708 Cantallops (GIRONA)
T 619 74 14 42
NOTA DE TAST
Visualment és un vi amb força capa d'un color roig granat.
Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica.
A la boca tú una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, ametlla i cafè. Equilibrat i rotund, sedós, ofereix una persistència considerablement llarga.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 66 % |
Syrah | 34 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 18 octubre de 2019, moment en què s'ompliren les 12 bótes noves de roure d' europeu de 225 l i 2 bótes noves de roure europeu de 600 l. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 10 mesos.
EMBOTELLAT
12 d' agost de 2020
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d'1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm. Tap de suro procedent de les nostres suredes.
PRODUCCIÓ
5460 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat
Requesens, 7 | 17708 Cantallops (GIRONA)
T 619 74 14 42
Criança Negre 2016
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 100 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2017, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
1 de juliol de 2018
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1628 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 100 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2017, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
1 de juliol de 2018
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1628 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42